skip to Main Content

Åbningstider

Marievangsvej 51 - Slagelse 

Mandag-Fredag 9:00-16:00

Lørdag 9:00-12:00

Telefon

Telefontider

Ring til os

Mandag til fredag

07.30-16-00

Glasskade?

 Akut glasskade?

Ring til os

Døgnvagt tlf:

70 100 100

Email

Send en email

Skriv til os på

glarmester@msglas.dk

så vender vi tilbage

Glas Gav Usynlig Brusevæg Hos Kunde I Ringsted

Glas gav usynlig brusevæg hos kunde i Ringsted

Midtsjællands Glas elsker udfordringer og giver gerne idéer til anderledes løsninger. Det sås tydeligt, da en kunde i Ringsted efterspurgte en brusevæg i glas og fik en næsten usynlig glasvæg.

Standardløsninger er ikke altid muligt, og når der er brug for specialmål og anderledes løsninger giver Midtsjællands Glas gerne råd og vejledning. Med synlige bjælker på badeværelset på 1. sal efterspurgte kunden en løsning, der passede til rummet.

Kunde i Ringsted efterspurgte en brusevæg i glas og fik en næsten usynlig glasvæg

En standardløsning ville være at afslutte glasset med en støttestang, men vores dygtige medarbejder Michael foreslog i stedet at lade glasset gå hele vejen op til en synlig bjælke og køre glasset ind i bjælken via en monteret skinne. Synsmæssigt fik denne løsning glasset til at forsvinde, da man ikke ser overkanten. På blot en formiddag i starten af 2015 blev resultatet dermed en flot og anderledes løsning og en meget tilfreds kunde, der ikke selv havde tænkt på denne mulighed.

Glas er ikke bare glas
Design handler om smag og behag – og med den rette rådgivning får du en løsning, du kan glæde dig over i mange år fremover. Vi rådgiver f.eks. om, hvilken type glas du skal vælge, om det skal være mat eller klart – eller en kombination af klart glas med felter af mat glas du selv kan designe. En typisk løsning er felter af mat glas på bestemte områder, så det ikke er muligt at kigge ind i bruseområdet.

Har du hvide fliser på badeværelset, er det flot med ekstra klart glas, også kaldet diamantglas, der ikke giver det velkendte grønne skær.

Vi monterer både glasvægge og hele bruseløsninger i glas, og vi giver gerne råd og vejledning til netop dit badeværelse, så du kan nyde dine bad i lang tid fremover.

Kontakt os på 5761 0171 for at høre mere om, hvordan vi kan designe din bruseløsning.

 

[button link=”https://www.msglas.dk/kontakt-os” color=”default” target=”_self” size=”large” title=”Kontakt os for rådgivning”]Kontakt os for rådgivning[/button]

 

Back To Top