skip to Main Content

Åbningstider

Marievangsvej 51 - Slagelse 

Mandag-Fredag 9:00-16:00

Lørdag 9:00-12:00

Telefon

Telefontider

Ring til os

Mandag til fredag

07.30-16-00

Glasskade?

 Akut glasskade?

Ring til os

Døgnvagt tlf:

70 100 100

Email

Send en email

Skriv til os på

glarmester@msglas.dk

så vender vi tilbage

Glasvægge Giver Ro På åbent Kontor I Ringsted

Glasvægge giver ro på åbent kontor i Ringsted

  • Glas

Det er populært med åbne kontorer, hvor mange medarbejdere sidder sammen i store rum og arbejder. Det giver en naturlig indgang til sparring og videndeling på tværs, men det kan også give forstyrrelser. Her kan en væg i glas være løsningen.

For at bevare det åbne udtryk i kontorlandskabet og lysindfaldet fra vinduerne kan virksomhederne vælge at få sat en glasvæg op i stedet for almindelige vægge – netop denne løsning havde en administration i Ringsted benyttet sig af.

Glasvæg med sikkerheden i top
Ms Glas blev valgt som underentreprenør af et tømrerfirma, der havde hovedentreprisen på opgaven med de nye rumadskillelser, og på en enkelt dag i oktober 2015 lavede vi de nye rumadskillelser i glas med mat film. Det giver ro fra gangen og indbyder samtidig til dialog og sparring på tværs af medarbejderne.

 Lysindfaldet og følelsen af rummelighed bibeholdes

Virksomheden ville ikke have døre mellem rummene, men de nye glasvægge giver medarbejderne mulighed for at sidde mere privat, så de kan arbejde mere effektivt. Samtidig bibeholdes lysindfaldet, og medarbejderne har dermed stadig følelsen af rummelighed. De nye glasvægge er desuden lavet af sikkerhedsglas, som sikrer, at medarbejderne ikke kommer til skade, hvis de ved et uheld får smadret glasset.

Specialudstyr til de tunge glas
Selv om arbejdet skred planmæssigt frem på dagen, var det en udfordring at få glasset op på 2. sal, hvor kontoret ligger. Opgaven løste Ms Glas med en løftemaskine, som også kunne komme med i elevatoren. På den måde sikrede vi, at der ikke skete noget med glasset undervejs. Hvert glas vejer 70 kg, og hos Ms Glas har vi specialudstyr til at håndtere de store glas, der ligger ned under transporten, indtil vi rejser det op på stedet, hvor det skal monteres.

På kontoret i Ringsted sidder nu de glade medarbejdere og nyder deres private rum uden at føle sig lukket inde. Har I også brug for at adskille kontoret men vil ikke lukke medarbejderne inde bag en væg? Så kontakt os på telefon 57 61 01 71 og hør, hvordan vi kan designe en god løsning i glas til jeres kontor.

 

Back To Top