skip to Main Content

Åbningstider

Rugvænget 13 

Torsdag 08.00 - 16.00

Andre dage efter aftale

Telefon

Telefontider

Ring til os

Mandag til fredag

07.30-16-00

Glasskade?

 Akut glasskade?

Ring til os

Døgnvagt tlf:

70 100 100

Email

Send en email

Skriv til os på

glarmester@msglas.dk

så vender vi tilbage

Kontakt MS GLAS

MS Glas  Rugvænget 13, 4100 Ringsted

Tlf.: 57 61 01 71  /  E-mail: glarmester@msglas.dk

Cvr. nr. 28853092 - En del af BL GLAS OG ALUFACADER A/S

Åbningstider i butikken

Butikken er åben alle torsdage fra kl. 8.00 - 16.00  Andre dage efter aftale på tlf. 57 61 01 71.

Vi er på telefonen alle hverdage fra kl. 7.30 til 16.00

glarmester_ms_glas

Send os en besked

Skriv en besked til os hvis du har en forspørgsel eller gerne vil ringes op. Så vender vi tilbage til dig.

Nye Energivenlige Facader I Glas Hos Synoptik I Ringsted

Nye energivenlige facader i glas hos Synoptik i Ringsted

Når der kun er 1 lag glas i vinduerne, kan det være temmelig koldt i vinterhalvåret. Det mærkede Synoptik på Torvet i Ringsted specielt i stueetagen af deres butik.

Midtsjællands Glas fik derfor til opgave at skifte hele glasfacaden ud, så den kolde stueetage kunne varmes billigere op.

Den største rude vejede 524 kg

Facaden er lang og går omkring et hjørne, men det gik alligevel tjept og helt efter planen. Den største rude vejede 524 kg, og selv om noget af facaden er på skrående grund, var der ingen slinger i valsen.

På bare en enkelt dag i starten af februar 2015 var alle de gamle ruder taget ud, og de nye termoruder var sat ind i de nye alukarme.

Ny facade giver bedre økonomi
De efterfølgende par dage brugte Midtsjællands Glas på diverse indvendige afslutninger og fugearbejde. Det er ikke altid muligt at afklare på forhånd, hvor meget afsluttende arbejde der kommer, og derfor er det oftest nemmere og billigere at afgøre afslutningen, når glasset er monteret. Det gjorde sig også gældende for Synoptik, men til trods for lidt ekstraarbejde forløb alt gnidningsfrit.

Med den nye facade i glas kan medarbejdere og kunder i Synoptik nu holde varmen på kolde dage og glæde sig over et bedre indeklima, der samtidig sparer energi i mange år fremover. Og sparet energi er som bekendt også sparede penge.

Har du også kolde stuer og trænger til en ny udsigt? Så kontakt os på 5761 0171 og hør, hvordan vi kan hjælpe med at spare energi i din bolig eller butik.

 

[button link=”https://www.msglas.dk/kontakt-os” color=”default” target=”_self” size=”large” title=”Kontakt os for rådgivning”]Kontakt os for rådgivning[/button]

 

 

Back To Top