skip to Main Content

Åbningstider

Marievangsvej 51 - Slagelse 

Mandag-Fredag 9:00-16:00

Lørdag 9:00-12:00

Telefon

Telefontider

Ring til os

Mandag til fredag

07.30-16-00

Glasskade?

 Akut glasskade?

Ring til os

Døgnvagt tlf:

70 100 100

Email

Send en email

Skriv til os på

glarmester@msglas.dk

så vender vi tilbage

Nyt Vindue Tilpasset Det Nye Køkken

Nyt vindue tilpasset det nye køkken

I St. Merløse nord for Ringsted var en husejer i gang med at lave nyt køkken i sit hus og syntes, at det gamle vindue havde udstået sine dage. Derfor bad han Ms Glas om at udskifte vinduet og desuden ændre på åbningen af vinduet.

Når du udskifter dit gamle køkken til nyt, passer det godt ind i udtrykket også at få nye vinduer. Og med helt nye vinduer er det blandt andet muligt at designe, hvor åbningen skal være. På huset i St. Merløse sad den oplukkelige del af vinduet i højre side, men det passede altså bedre med den nye køkkenvask at placere den oplukkelige del i venstre side af vinduet.

Tilfreds husejer nyder nyt vindue og sparer på energien
Ms Glas skiftede derfor det gamle, brune vindue ud med et nyt vindue fra Velfac, naturligvis med energitermoruder. Energitermoruder holder nemlig bedre på temperaturen indendørs, og det vil kunne mærkes på økonomien, da det koster mindre at opvarme et hus med energitermoruder. Efter en enkelt arbejdsdag i september 2015 kunne vi forlade en glad husejer, der fremover både kan nyde udsigten til det nye, væsentligt pænere vindue og et bedre indeklima.

Denne husejer har løbende været igennem huset, og derfor skulle vi i denne omgang kun udskifte et enkelt vindue. Hos Ms Glas udfører vi gerne både små og større opgaver, så skal du bare have skiftet et enkelt vindue, er vi kun et opkald væk. Trænger alle vinduerne i dit hus til at blive skiftet, klarer vi også det. Kontakt os på telefon 57 61 01 71 – vi rådgiver gerne om, hvad der bedst kan betale sig for netop dit hus.

 

 

Back To Top