skip to Main Content

Åbningstider

Marievangsvej 51 - Slagelse 

Mandag-Fredag 9:00-16:00

Lørdag 9:00-12:00

Telefon

Telefontider

Ring til os

Mandag til fredag

07.30-16-00

Glasskade?

 Akut glasskade?

Ring til os

Døgnvagt tlf:

70 100 100

Email

Send en email

Skriv til os på

glarmester@msglas.dk

så vender vi tilbage

Spar Penge – Udskift Punkterede Termoruder

Spar penge – udskift punkterede termoruder

Med forårets kolde nætter og varme dage sættes termoruderne på en prøve. Det er nemlig nu, du kan se, om de er punkterede. Sætter der sig fugt mellem glassene, er det værd at overveje at skifte dem ud til nye.

Alle termoruder har en vis levetid, og de er færdige, når de ikke længere kan holde fugten ude. De første små tegn på, at det er tid til udskiftning viser sig ved aftegninger af små vanddråber på glasset, og det kan virke som om, ruden ikke kan pudses helt ren.

Dyrt at varme punkterede ruder op
Ved termoruder af ældre dato er betydningen af en punkteret rude primært synsmæssigt. Ruden bliver efterhånden mere mat at se på. I starten fordamper fugten mellem glassene selv, når solen varmer ruden op, men efter nogle år vil glasset være helt matteret.

Nyere energi termoruder isolerer bedre end ældre termoruder, og hvis de er punkterede, vil funktionen i energibelægningen isolere dårligere – og det vil dermed være dyrere at varme huset op. Du kan derfor spare penge ved at skifte dine punkterede termoruder ud med nye energi termoruder.

Skift termoruden eller hele vinduet
Der er altså gode grunde til at reagere, hvis du oplever, at dine termoruder er punkterede. Og er du i tvivl, er du velkommen til at spørge os til råds. Vi har flere års erfaring med energi termoruder, og vi vurderer også, om det bedst kan betale sig kun at skifte termoruden, eller om det bedre kan svare sig at udskifte hele vinduet. Midtsjællands Glas skifter både termoruder og hele vinduer i Ringsted og omegn.

Har du termoruder på samme alder i huset, vil de inden for et par år alle sammen punktere. Derfor kan det være en god idé at skifte alle termoruder på samme tid – du sparer nemlig penge ved at udskifte flere på en gang.

Kontakt os på 5761 0171 og hør mere om, hvilken type energi termoruder vi anbefaler til dit hjem.

 

[button link=”https://www.msglas.dk/kontakt-os” color=”default” target=”_self” size=”large” title=”Kontakt os for rådgivning”]Kontakt os for rådgivning[/button]

 

Back To Top